Esgotades les inscripcions per a la Cursa de la Diada de Térmens pel proper dia 11

Un màxim de 250 participants i amb sortides esglaonades seran algunes de les mesures aplicades


La Cursa de la Diada de Térmens ja ha esgotat les inscripcions de cara a la seva 34a edició, prevista per l’11 de setembre i que suposarà el retorn de la Lliga Ponent després de mig any d’aturada.

La Cursa de la Diada, però, arribarà adaptada a la nova realitat i sota nou format per donar seguretat a tots els atletes, tal com s’ha comunicat des de l’organització, un any més a càrrec de l’ACUDIT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens i l’Ajuntament de la població.

Així, es disputarà una única cursa de 10 kilòmetres. Les inscripcions estan limitades a 250 participants. Durant la cursa, els atletes hauran de mantenir la distància de seguretat de 2 metres i s’hauran d’obrir per realitzar avançaments.

Prèviament a la cursa, tots els atletes i espectadors passaran el control de temperatura en accedir a l’àrea de sortida, ubicada al polígon la Noguera. Els participants hauran de portar la mascareta per tal d’accedir a la zona de la sortida, i se l’hauran de tornar a posar en acabar la cursa. Els espectadors l’hauran de dur en tot moment.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per