top of page
hemeroteca.jpg

Escolars de la comarca donen vida als personatges il·lustrats de la Fira dels Somnis

Des del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, s’han fet arribar diferents propostes pedagògiques per sensibilitzar a les escoles i instituts de la temàtica del càncer infantil i juvenil, acció fonamental des de la primera edició al 2016.

Una de les propostes didàctiques d’enguany que s’adreça a tots els nivells educatius consisteix en donar vida als personatges dibuixats per l’il·lustrador Ramon Mayals. Aquesta colla de cinc personatges van arribar l’any passat a la Fira dels Somnis, protagonitzant el logotip de la jornada. Enguany es vol humanitzar-los pensant la seva història de vida, entre tots.

Els centres participants disposen de les siluetes a mida real de cinc dels protagonistes, i relataran la biografia i la personalitat de cadascun d’ells. Amb les propostes rebudes pels centres, que s’exposaran a la Fira, es donarà peu a una sèrie de caixes d’aprenentatge basades en aquests, per a que les escoles puguin sol·licitar-les en règim de préstec durant els propers cursos escolars.

També segueix endavant la confecció de mòbils gegants, proposta artística que des de la primera edició de la Fira dels Somnis han guarnit la marquesina de l’estació d’autobusos de Balaguer.
Comentários


banner-reclam.gif
bottom of page