Es reactiva a Balaguer la xarxa de Voluntariats i s’incorpora els voluntaris cívics

La Paeria de Balaguer va reactivar la Xarxa de Voluntariats un cop es van conèixer l’increment de casos de Covid-19 a la ciutat a mitjans del passat mes de juliol. Aquest és un servei que des del consistori es va activar el passat mes de març i que donava resposta a través del voluntariat a les necessitats produïdes pel confinament.

Ara, en aquesta nova fase, es reforça amb la figura dels voluntaris cívics, uns nous agents que recordaran les principals mesures de seguretat i amb els que la Paeria pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de seguir escrupolosament totes les normes per frenar la pandèmia.

Aquests voluntaris incidiran en l’ús de portar bé la mascareta, la higiene de mans i la distància física en llocs d’alta concurrència. En cas de no complir amb la normativa o no atendre les recomanacions, els informadors podran trucar als agents cívics o bé a la Policia local. Així mateix, informaran a la Xarxa de Voluntariats sobre la relació de situacions en què hagi estat necessari mediar i dels dubtes més freqüents de la ciutadania per poder-hi donar resposta.

Els interessats poden inscriure’s a través del telèfon 660 756 719 o el correu voluntariats@balaguer.cat
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per