top of page

Es publica un còmic basat en importants peces trobades a Àger

Aquest còmic fomenta la lectura i ajuda a difondre fets històrics relacionats en la comarca de la Noguera


Educachess, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Noguera i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ha publicat el còmic “Històries d’escacs. Arnau Mir de Tost. El joc d’escacs islàmic d’Àger”, basat en les importants peces d’escacs trobades a Àger, actualment ubicades als museus de Lleida i de Kuwait, i en la història de les quals van tenir un paper destacat Arnau Mir de Tost i la seva esposa Arsenda.

Aquest còmic forma part d’una col·lecció de còmics basats en personatges històrics importants relacionats amb el món dels escacs. Està disponible en format pdf gratuït en català i en castellà, i es complementa amb activitats lúdiques i educatives per poder ser treballades als centes escolars i als clubs d’escacs, fomentant la lectura i difonent fets històrics, en aquest cas relacionats amb la comarca de la Noguera.

El Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera ha adquirit un lot d’aquests còmics en format dossier amb la finalitat de posar-los a disposició dels centres educatius de la Noguera.
Comentários


banner-reclam.gif
bottom of page