Es presenta el Directori Empresarial, Comercial i de Serveis de Balaguer

Vora 160 negocis, professionals, comerços i empreses de tota mena ja s’han donat d’alta en aquest directori


La Paeria de Balaguer va presentar el passat divendres 22 de maig, el Directori empresarial, comercial i de serveis de la ciutat. Es tracta d’un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat.

L’objectiu és, segons la consellera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, donar a conèixer de forma ordenada i atractiva i de la manera més accessible i exhaustiva possible l’àmplia oferta comercial i de serveis de la ciutat de Balaguer i la seva gran diversitat empresarial.

Feia temps que la Paeria de Balaguer treballava en l’elaboració d’aquest Directori però tenint en compte el moment actual s’ha cregut oportuna la seva ràpida posada en marxa, per a la qual s’ha comptat amb el suport de les associacions de comerciants i de la Cambra de Comerç.

Actualment, el sector serveis i el del comerç és el que té més presència en el Directori.

A banda de posar en marxa el directori en aquests moments per fer visible el sector del comerç, la idea és que aquesta eina, el directori, sigui un element que contribueixi a projectar i fer visible la riquesa, qualitat i varietat del teixit econòmic de la ciutat.

Per inscriure’s al Directori només cal que els interessats omplin el formulari que trobaran a l’adreça http://www.balaguer.cat/portal/11/ins_directori.php.

El directori es pot consultar actualment al web de la paeria http://www.balaguer.cat/portal/11/directori.php tot i que en un futur també es podrà consultar al web del CEI, on també seran presents tots els aspectes relacionats amb l’emprenedoria i l’ocupació.

La presentació telemàtica va anar a càrrec de Jordi Ignasi Vidal, Ester Guarné, la paera de Promoció, Maria Pau Ortiga, i representants de les associacions de comerciants de Balaguer i de la Cambra de Comerç.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per