top of page
hemeroteca.jpg

Enguany la Transsegre no tindrà la baixada de barques però sí molta música

La programació d’aquest any no inclou la baixada de barques pel riu Segre a causa de la falta d’aigua


Des de l’organització de la Transsegre, es va fer un comunicat fa uns dies explicant com seria la Transsegre d’enguany i quins són els motius que els han fet prendre aquesta mesura.

L’organització i la Paeria de Balaguer es van posar en contacte fa mesos per començar a treballar i fixar les noves mesures de seguretat per l’edició d’enguany amb l’elaboració del pla d’autoprotecció. Tanmateix, en aquell moment ja es va començar a fer evident la greu sequera que patia i pateix el territori, i es va decidir esperar a si les condicions milloraven. Però passades les setmanes i després del tancament del reg al canal d’Urgell, es va decidir que per responsabilitat calia plantejar la suspensió de la baixada de barques. El principal motiu és que per a fer la Transsegre cada any es demana a la Confederación Hidrográfica del Ebro que s’alliberi més quantitat d’aigua de l’habitual, ja que degut a la poca profunditat d’algunes zones abans d’arribar al pantà de sant Llorenç es fa necessari disposar de més cabal d’aigua. Per aquest motiu, abans de suspendre-la es van buscar solucions alternatives, com sortir des d’altres punts del recorregut, però no es va trobar cap espai que complís les necessitats d’accés al riu.

Un cop valorada la suspensió de la baixada de barques, es va qüestionar si també s’havia de cancel·lar la festa de la nit, entenent que el motiu de ser de la Transsegre és la festa al riu, però com que durant els dos darrers anys no s’havia pogut fer a causa de la pandèmia es va decidir no suspendre els concerts de la nit.

Així doncs es manté la programació musical, amb actuacions de dansa el divendres a la nit i música de Dj’s. Dissabte al matí es farà un vermut electrònic, correbars per la tarda i les actuacions començaran a les 23 h al Parc de la Transsegre, fins a la matinada. Diumenge es farà la petita Transsegre i un traca fi de festa.


Programa actes:

Divendres 7 de juliol

22.30 Actuació de l’escola de dansa Montse Miret.

00.00 DJ Javi Robles (regaeton /comercial).

02.00 Mon DJ (comercial).

04.00 DJ Alberto Sans (techno).


Dissabte 8 de juliol

12.00 Vermut electrònic amb Dj’s locals Javi Rumi i Dj adrisst_t.

18.00 Correbars.

23.00 Tributo al Canto del Loco Zapatillas.

01.00 Lágrimas de sangre.

03.00 7dRock.

05.00 DJ Willy Lopez.


Diumenge 9 de juliol

11.00 Inici Petita Transsegre.

14.30 Mascletada final de festa.
banner-reclam.gif
bottom of page