Enguany la Cavalcada de Reixos s’ha pogut seguir de manera virtual amb recorregut alternatiu

Els Reixos van fer un recorregut per diferents carrers de la ciutat per saludar des dels balcons a la gent


Els Reis Mags van arribar d’Orient el passat dimarts 5 de gener per fer arribar a tothom els regals demanats. Enguany es va viure la cavalcada d’una manera molt diferent ja que la pandèmia no va permetre que la gent sortís als carrers a rebre a Ses Magestats i saludar-los de ben a prop. A Balaguer com a molt altres llocs, es va seguir la nit de Reixos de forma virtual, així com també des dels balcons.

L’arribada va ser al Monestir de les Franqueses després de que el personatge Polsim els obrís les portes. Melcior, Gaspar i Baltasar van fer tot seguit un recorregut caminant per la Muralla, acompanyats per les tres patgesses, Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda i guiats per la llum de l’Estel d’Orient que estava situat sobre Santa Maria.

Entre el recorregut, van arribar al Teatre Municipal per fer els parlaments i salutacions a totes aquelles nenes i nens que els estaven veient des del canal de YouTube de la Paeria. Acte seguit van fer un recorregut amb vehicles, per poder fer-ho d’una forma més lleugera i poder passar pel màxim de barris i carrers de la ciutat per tal que les famílies els poguessin veure des de balcons i finestres de les seves cases i evitar aglomeracions.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per