En marxa per segon any el servei de recollida de restes vegetals a la Noguera

A partir del dia 7 d’abril, el Consell Comarcal de la Noguera torna a oferir el servei de recollida selectiva de les restes vegetals i de poda generades per persones particulars.

Aquest servei es va posar en marxa el juny de l’any passat ja que en aquell moment des de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal s’havia detectat un augment d’aquest tipus de restes. Aquest any, com el servei va tenir molt bona acceptació, s’ha tornat a implementar avançant-ne la data d’inici de la prestació. L’últim dia de servei serà el 27 d’octubre.

El funcionament del servei serà el mateix que la temporada passada: recollida porta a porta, cada dimecres (no festiu) al matí. Per utilitzar-lo, cal demanar-lo prèviament telèfon (973 448 933 – ext- 2 Residus) o per correu electrònic a residus@ccnoguera.cat, fins a les 13.00 h del dilluns.

Un cop sol·licitat el servei dins d’aquest termini, les restes es poden dipositar el dimarts al vespre, al costat de la porta de casa, mai al costat dels contenidors, sense que interfereixin el pas de vianants o vehicles. Per facilitar la recollida, les restes de gespa, herbes, fulles i flors es deixaran en bosses d’escombraries lligades (preferiblement de 80 litres) amb un màxim 10 kg per bossa; i les restes de poda i branques es lligaran en feixos d’un màxim de 1,20 m de llarg i 10 kg. Les bosses o feixos que no continguin restes vegetals no es recolliran.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per