top of page
hemeroteca.jpg

En marxa la 2a edició d’AMIC Directes concurs de creadors de continguts en català a Twitch

AMIC-Directes és un concurs de creació de contingut audiovisual en directe i en català per a joves que aquest curs arriba a la seva segona edició. L’any passat hi van participar 600 estudiants de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM. Els estudiants que vulguin participar es poden registrar a través del web www.amicdirectes.cat.

L’objectiu del concurs és impulsar l’ús del català entre els joves de segon cicle de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, mentre experimenten amb les plataformes digitals en tendència de manera segura. A més, s’ha volgut distingir entre dues categories: actualitat i e-sports, perquè els joves puguin sentir-se còmodes i crear continguts amb les temàtiques que més els hi agraden.

El concurs comptarà amb dos mentors, els quals tindran contacte directe amb els estudiants i professorat, Norman López (@LopezNorman44), streamer de simracing, gaming i esports, i Susana Pérez (@SimmerValenciana), streamer de videojocs.

El període de registre està obert fins al 4 de desembre. El dia 16 d’octubre començarà el termini creatiu on els alumnes i docents rebran l’acompanyament de creadors de contingut i tindran fins al 4 de desembre per publicar el seu directe a la pàgina web.
banner-reclam.gif
bottom of page