top of page
hemeroteca.jpg

EmprenedoNes el nou projected’emprenedoria rural del Consori GAL

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord en el decurs d’una jornada tècnica va presentar al CEI el nou projecte: EmprenedoNes.

Aquest projecte neix per fomentar la creació i la consolidació d’empreses liderades per dones en l’àmbit rural, a través de la metodologia de crear una xarxa de dones empresàries dels territoris rurals com un espai on puguin intercanviar experiències, visualitzar les seves empreses i alhora conèixer altres projectes similars als seus.

La presentació d’Emprenedones es va fer en el marc d’una jornada tècnica on s’impartí un taller sobre “Com parlar en públic” i una sessió informativa dels ajuts LEADER. Aquest taller, molt esperat pels assistents, ja que és una fórmula per afrontar millor les seves converses empresarials.

Els ajuts LEADER per a empreses i emprenedors estan destinats a incentivar les inversions que generin activitat econòmica en entorns rurals. La propera convocatòria està prevista per finals d’any, tots els interessats poden inscriure’s a la sessions informatives a través de la pàgina web www.noguerasegrianord.cat
banner-reclam.gif
bottom of page