Els voluntaris, l’ànima de l’AECC

El 5 de desembre va ser el Dia Internacional del Voluntariat, un dia per reconèixer i donar visibilitat a l’acció desinteressada que duen a terme moltes persones i entitats d’arreu del món.

Els Voluntaris de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida s’han compromès amb l’entitat per contribuir a la lluita contra el càncer per disminuir-ne l’impacte i millorar la qualitat de vida dels qui pateixen o han patit la malaltia i els seus familiars.

El voluntariat, que promou valors cívics com el respecte, la solidaritat, la generositat o la confiança…, contribueix a un món més solidari i just. La tasca de totes aquestes persones fa possible que es continuïn desenvolupant els diversos projectes de l’associació i es mantinguin els serveis que l’entitat ofereix als seus usuaris de forma gratuïta per totes les persones que passen per aquesta malaltia, siguin sòcies o no de la nostra entitat.

Aquest any, arran de l’arribada de la COVID-19, l’activitat del nostre voluntariat s’ha vist afectada. Tots ells són conscients que el càncer ha estat una malaltia oblidada en temps de pandèmia. El càncer també provoca una emergència sanitària, perquè és una malaltia que afecta a nivell físic, emocional, econòmic i laboral al igual que el virus de la COVID-19.

Però, tot i aquestes dificultats, els nostres voluntaris han tret pit i s’han readaptat a la situació per poder continuar donant suport a l’associació. Des de una cursa AECC en Marxa en format lliure, a aparadors en rosa en motiu de la campanya de mama, a tallers de manualitats adaptats a la nova normalitat, i a un voluntariat d’acompanyament d’Hospital que ha passat a ser telefònic, entre moltes altres activitats.

Els voluntaris estan en tot moment al peu del canó i disposats a continuar amb la labor de l’Associació.

Gràcies a tots els voluntaris, delegacions i juntes locals que formeu part de l’AECC per la vostra tasca tan noble, oferint el vostre temps i esforç perquè puguem continuar ajudant.

Ara més que mai, GRÀCIES. Junts donem la cara contra el càncer!

AECC província de Lleida

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per