top of page
hemeroteca.jpg

Els voluntaris, el motor de l’Associació contra el càncer a Lleida

El 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, és un dia per reconèixer i donar visibilitat a l'acció desinteressada que duen a terme moltes persones i entitats d'arreu del món.

A l'Associació Contra el Càncer a Lleida som més de 812 voluntaris i voluntàries a escala provincial que s'han compromès amb l'entitat per contribuir a la lluita contra el càncer per disminuir-ne l'impacte i millorar la qualitat de vida dels qui pateixen la malaltia i els seus familiars.

Des de la seva creació, l’entitat compta amb l’acció voluntària, com un valor afegit que enriqueix les activitats que desenvolupem en diferents àmbits i programes. La complicitat i la implicació del voluntariat compromès és una riquesa plena de valors: la solidaritat, la cooperació, la convivència, possibiliten aquesta participació comunitària, que enriqueix l’atenció que reben els pacients i familiars oncològics.

L'altruisme d'aquestes persones és imprescindible per arribar allà on, moltes vegades, els recursos públics no poden fer-ho.

Gràcies a vosaltres i al vostre suport és possible que es continuïn desenvolupant els diversos projectes de l'associació i es mantinguin els serveis que l'entitat ofereix als seus usuaris de forma gratuïta per totes les persones que passen per aquesta malaltia, siguin sòcies o no de la nostra entitat.

Gràcies als voluntaris dels òrgans de govern i juntes locals, que en els darrers mesos han vist multiplicada la seva acció tant en nombre d’activitats realitzades, com en nombre de Juntes i Delegacions Locals noves.

Gràcies als voluntaris d’acció social i obtenció de recursos i d’elaboració de Manualitats, que amb la seva tasca donen suport econòmic per la continuïtat gratuïta de les nostres accions i prestacions.

Gràcies als voluntaris de suport administratiu recolzant la tasca de tècnics a l’Associació.

Gràcies als voluntaris de serveis de prevenció informant a la població general per prevenir l’aparició del càncer, en diferents activitats.

Gràcies als voluntaris de suport i acompanyament al malalt per la seva inestimable tasca al costat dels malalts i familiars, a Consultes Externes, Hospital de Dia, Radioteràpia, UMA, UFISS, plantes d’hospitalització d’Oncohematologia i Domicili.

Solament ens queda per dir: Moltes gràcies a tot el voluntariat de l'entitat, de totes les comarques de Lleida per formar part de l'Associació Contra el Càncer, per la vostra tasca tan noble, oferint el vostre temps perquè nosaltres puguem continuar ajudant.

Gràcies per ajudar-nos a ajudar.


Associació Contra el Càncer a Lleida

Entradas Recientes

Ver todo

El xut vell. Fent records (II)

Amb un barret vell de palla que m’anava gran. Sucat d’oli que em ficava la mare. I un pot de llauna amb una ansa que em va arranjar el Fernando de cal Xarrac. Vaig començar la meva tasca. Obeint al pa

El congost de Mont-rebei:una assignatura pendent

El congost de Mont-rebei és un dels principals punts d’interès natural i turístic de la Noguera, el Pallars Jussà i la Baixa Ribagorça. Un lloc on es pot fer senderisme, escalada, caiac i vol en parap

banner-reclam.gif
bottom of page