Els propers 3 i 4 d'octubre es celebrarà la 12a edició de la Fira de la Màgia al carrer de Montgai

Enguany degut a la pandèmia de la Covid-19, MontgaiMàgic presenta un nou format per tal de garantir la seguretat del públic assistent i dels artistes participants. En aquest sentit, la Fira de la Màgia al Carrer, que arriba a la seva dotzena edició, se celebrarà al camp de futbol de Montgai en comptes de places i carrers del poble. El nou emplaçament permet mantenir en tot moment un aforament controlat i garanteix l’aplicació de mesures sanitàries com el control de la temperatura.

Aquesta edició vindrà marcada, doncs, per un exhaustiu compliment de les mesures sanitàries dictades pel Govern de Catalunya, ja sigui en l’accés de les persones que entrin al recinte firal, així com en l’obligatorietat de l’ús de mascareta, el rentat de mans amb gel desinfectant o el manteniment de les distàncies de seguretat.

El Mag Javi El Mago serà l’encarregat d’inaugurar MontgaiMàgic el dissabte 3 d’octubre amb l’espectacle ‘Instantes mágicos’, que se celebrarà a 2/4 de 7 del vespre. La fira estarà oberta des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre tots dos dies. Per tal de garantir-ne la seguretat, l’organització ha decidit reduir en una vintena el nombre de mags i d’espectacles, que tindran com a escenaris les quatre cantonades del camp de futbol. A diferència d’altres edicions, no hi haurà shows simultanis, sinó un únic espectacle cada hora en els diferents espais marcats, el que permet garantir-ne l’adequació i la neteja.

A més a més del cap de setmana de màgia oberta a tothom, divendres 2 d’octubre se celebrarà la tradicional diada dedicada a la màgia solidària, destinada en exclusiva a persones amb altres capacitats i que compta amb la participació de la federació ALLEM.

MontgaiMàgic està organitzat per l'Ajuntament de Montgai, l’Associació Amics de la Màgia i i l'Associació de Mags i l·lusionistes de Lleida (AMIL) i compta amb el suport de la Diputació de Lleida.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per