Els propers 20 i 21 de febrer es celebrarà el Carnestoltes 2021 enguany amb format virtual

Tothom que ho vulgui es pot inscriure al web de la Paeria fins al pròxim 21 de febrer a les 12 de la nit


Balaguer celebrarà els pròxims dies 20 i 21 de febrer el “Carnestoltes del Congre”.

Tothom qui vulgui participar ho podrà fer en els diferents concursos, el “concurs de disfresses” i el “concurs de comparses”.

Pel que fa al concurs de disfresses, cadascú haurà de triar una disfressa i inscriure’s en la modalitat en que es vulgui participar, ja sigui en modalitat Individual adult o infantil, modalitat parella adult o infantil, modalitat “grup bombolla familiar” o “grup bombolla escolar”.

Pel que fa al concurs de comparses, hauran de triar una disfressa, preparar una coreografia i inscriure’s en modalitat grup bombolla familiar o modalitat grup bombolla escolar.

Per participar caldrà insrcriure’s des del web balaguer.cat, inscriure’s en la modalitat que es vol participar, enregistrar un vídeo de 30 segons pel “concurs de disfresses” i de 2 minuts màxim pel “concurs comparses”. Caldrà enviar el vídeo per wetransfer al correu joventut@impic.cat i compartir el vídeo i les disfresses a les xarxes socials#carnestoltescongrebalaguer i etiqueta’ns @Balaguerjove @educaciobalaguer.

Enguany el format de premis també canvia i els premis seran vals a descanviar a diferents comerços de la ciutat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per