Els comerciants de l’ACB tanquen amb satisfacció la campanya de Nadal

El sorteig tindrà lloc dimarts 19 de gener a la tarda i s’avisarà a partir de dilluns als guanyadors dels vals


“Aquest Nadal tots sumem!” era l’eslògan de la campanya, que l’Associació de Comerç ACB i el Gremi de Restauració de Balaguer havien pensat per aquestes festes, unint-se per donar suport als sectors més afectats a causa de la crisi sanitària i més en concret, la restauració.

L’objectiu era potenciar un cop més el comerç i restauració de proximitat. El sorteig dels 3.000 euros en vals, per comprar o consumir en els establiments adherits a la campanya, es farà entre totes les compres i consumicions d’establiments ACB, bars, cafeteries i restaurants adherits, realitzades del 4 de desembre fins el 6 de gener 2021. El dimarts 19 de gener a la tarda, es farà el sorteig i a partir del següent dilluns s’anirà avisant als afortunats.

Aquest any més que mai, s’ha demanat ajudar al comerç local i donar-li vida. La campanya d’enguany ha estat diferent degut a la pandèmia, que ha canviat la forma de comprar i els establiments s’han hagut d’adaptar a les mesures sanitàries demanades per poder oferir la màxima tranquil·litat als seus compradors. Un esforç que han fet els negocis per poder aguantar i donar el màxim de servei als seus clients.

Els establiments adherits a l’Associació ACB han lluitat contra aquesta situació actual, que ha fet tancar establiments del sector de la restauració i els comerços han hagut de controlar els aforaments i també lluitar contra les ventes per internet. Uns moments difícils i que toca fer costat als nostres establiments, serveis i el petit comerç i de proximitat tant necessari per tenir una ciutat viva i amb futur.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per