Els Mossos d’Esquadra activen el servei de cita prèvia per denúncies i gestions

El passat mes de gener, va entrar en funcionament el nou servei de cita prèvia per denuncies i altres gestions a les comissaries de Mossos d’Esquadra. Els ciutadans podran reservar cita al web per anar a una comissaria a denunciar, evitant així fer cua i esperes innecessàries.

El sistema de cita prèvia està disponible per a aquells tràmits i denúncies més habituals. Així es pot reservar hora per tràmits administratius com la declaració de permís de viatge a l’estranger per a menors i per denunciar fets no penals com les pèrdues de documentació i/o objectes. També es poden denunciar a través de cita prèvia fets penals que no requereixin una instrucció complexa com ara robatoris amb força a habitatges i establiment, furts, robatori a interior de vehicle i danys lleus, a banda de robatoris amb violència i intimidació, lesions, amenaces, sostracció de vehicle i ocupació d’immobles.

Aquelles denúncies relatives a delictes d’especial gravetat i urgència seguiran sent ateses sense cita prèvia i de forma preferent.

L’objectiu és minimitzar el temps d’espera i reduir aglomeracions en qualsevol comissaria. S’ha d’accedir al sistema de cita prèvia des del web (mossos.gencat.cat/citaprevia).banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per