Els escolars es sumen a la campanya per reforestar espais naturals a Balaguer

Del 4 al 12 de febrer, els escolars de la ciutat que enguany estan cursant 4t de primària, han participat a la campanya “Reforestem els espais naturals de Balaguer”, una activitat que està emmarcada dins el Pla Pla Municipal de Dinàmica Educativa i es durà a terme al Monestir de les Franqueses.

Aquesta activitat serveix per donar a conèixer el patrimoni natural, la vegetació autòctona de la zona i promoure, així, l’estima i cura del medi ambient, tot aprofitant per plantar un arbre cada alumne. D’aquesta manera els alumnes aprenen les varietats autòctones de la zona.

També fan una visita al monestir per conèixer el patrimoni arquitectònic. A través d’un escape room, l’alumnat coneix l’interior de l’església, identifica les diferents estances del monestir i fa una ullada a la façana per identificar totes les marques dels picapedrers que hi van treballar. Aquesta dinàmica té molta acceptació per part de l’alumnat, ja que al finalitzar el joc té una petita recompensa.

Aquest any i degut a la pandèmia no es barrejaran escoles i es destina un dia per cada escola i les dues activitats es faran per cada bombolla sense agrupar-se, per tal de garantir total seguretat en aquesta sortida de les seves respectives aules.

Aquesta tercera activitat està organitzada per l’entitat Espais Naturals de Ponent amb l’objectiu de donar a conèixer els nostres espais naturals, a través dels ocells que hi habiten i la seva interacció amb els elements de l’entorn.

Per dur a terme aquesta activitat es compta amb personal de jardineria de la Paeria de Balaguer, personal de les Franqueses i personal d’Educació de la Paeria, a més del personal del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per