Els dies 3 i 4 d’octubre es celebrarà aMontgai la 12a Fira de la Màgia al Carrer

El mag Javi el Mago serà l’encarregat d’inaugurar la Fira el dissabte dia 3 amb el seu espectacle “Instantes mágicos”


Enguany a causa de la pandèmia del Covid-19, MontgaiMàgic presenta un nou format per tal de garantir la seguretat del públic assistent i dels artistes participants. En aquest sentit, la Fira de la Màgia al Carrer, que arriba a la seva dotzena edició, se celebrarà al camp de futbol de Montgai en comptes de places i carrers del poble. El nou emplaçament permet mantenir en tot moment un aforament controlat i garanteix l’aplicació de mesures sanitàries com el control de la temperatura, l’ús de mascareta, el rentat de mans amb gel desinfectant o el manteniment de les distàncies de seguretat.

El Mag Javi El Mago serà l’encarregat d’inaugurar Montgai Màgic el dissabte 3 d’octubre amb l’espectacle ‘Instantes mágicos’, que se celebrarà a 2/4 de 7 del vespre. La fira estarà oberta des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre tots dos dies.

A més a més del cap de setmana de màgia oberta a tothom, divendres 2 d’octubre se celebrarà la tradicional diada dedicada a la màgia solidària, destinada en exclusiva a persones amb altres capacitats i que compta amb la participació de la federació ALLEM.

Per tal de garantir-ne la seguretat, l’organització ha decidit reduir en una vintena el nombre de mags i d’espectacles, que tindran com a escenaris les quatre cantonades del camp de futbol. A diferència d’altres edicions, no hi haurà shows simultanis, sinó un únic espectacle cada hora en els diferents espais marcats, el que permet garantir-ne l’adequació i la neteja.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per