top of page
hemeroteca.jpg

Els dies 1 i 2 de setembre se celebrarà la 2a edició de la mostra local de música La Murga

Ja s’ha presentat la programació de la segona edició de la Mostra Local de Música, La Murga, que se celebrarà els dies 1 i 2 de setembre a Balaguer, una iniciativa que té com a objectiu donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat, apostant per la promoció del talent local. Per aquest motiu, des de l’Àrea de Joventut de la Paeria en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i una comissió organitzadora, s’ha organitzat la segona edició de la mostra local de música.

En aquesta segona edició es recupera el format inicial a l’aire lliure, i els concerts es faran en els escenaris de la plaça Comtes d’Urgell i del Pati de l’Escola de Música.

La programació començarà el divendres dia 1 a partir de les 19 h de la tarda a l’escenari del Pati de l’Escola de Música i continuaran a partir de dos quarts de deu de la nit i fins la matinada a l’escenari de la plaça Comtes d’Urgell.

L’endemà dissabte dia 2 de setembre, les activitats començaran al matí amb la Fira del Disc i del col·leccionisme al Pati de l’Escola de Música, i tot seguit es farà una sessió de micròfon obert. Durant tot el dissabte s’alternaran les actuacions entre els dos escenaris.
banner-reclam.gif
bottom of page