Els comerciants del CentreHistòric presenta una campanya per impulsar el comerç

El passat divendres dia 29 de maig va tenir lloc, a la Plaça Mercadal de Balaguer, la presentació de la Campanya per reactivar el comerç del Centre Històric de Balaguer, amb la presentació d’una nova bossa amb un format unificat per tots els comerços i establiments del centre històric.

Aquesta iniciativa, promoguda per l’Asso-ciació de Comerciants del Centre Històric, té l’objectiu de promo-cionar el consum de proximitat a la ciutat i, en concret, a la zona del Centre Històric, atès que tant les botigues com els establiments han estat tancats a causa de la crisi COVID-19 i han patit pèrdues.

Segons els represen-tants de l’Associació la campanya vol recordar a tothom que al centre històric hi ha una gran varietat de comerços i establiments on es pot trobar tota mena de productes d’alimentació, roba, calçat i restauració.

Comprant al Centre Històric es farà el regal de la bossa que es donarà per la fidelització dels seus clients. Comprar a la teva ciutat en front de les grans superfícies i la compra on-line, fa reactivar el comerç del centre neuràlgic de la ciutat fent que continuï actiu i viu.

A la presentació hi va assistir, la regidora de Comerç Ester Guarné.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per