top of page
hemeroteca.jpg

Els actes de Sant Joan començaran el dia 22 amb una festa holy pels més joves

L’Àrea de Joventut de la Paeria, ha organitzat pel 23 de juny, diferents actes per celebrar el solstici d’estiu, conjuntament amb els Diables Bèsties Feréstegues, els Bastoners, el Club Ciclista, i l’Associació Joves BLG.

Els actes de la revetlla començaran el dijous a les 18 h de la tarda amb una festa Holi, seguida d’un bany d’escuma a la plaça del Morter. L’endemà dia de la revetlla a les 19 h el Club Ciclista Balaguer portarà la Flama del Canigó al parc de la Transsegre. A les 22 h es farà la lectura del manifest a càrrec del Ball de Bastons del casal Pere III, i després la cantada d’havaneres amb el grup Cavall Bernat.

Durant l’espectacle s’oferirà als assistents coca de sant Joan i rom cremat. A les 23 h es farà la concentració de la Rua de Llum i Foc, a càrrec dels Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer i la companyia Saltimbankis de Bellvís. El recorregut de la rua començarà al Portal del Gel, i acabarà al parc de la Transsegre.

Seguidament es farà l’encesa de la foguera i començarà l’espectacle de pirotècnia i música.

Un mica després de mitjanit començaran els concerts de la mà del grup de versions Abba Gold Tour, al que seguiran els DJ’s Gaby Gómez, Ona Giner i Anthony Godfather.
banner-reclam.gif
bottom of page