El Tren dels Llacs arrenca la seva temporada ajornada des del passat 4 de juliol

El Tren dels Llacs va estrenar el passat dissabte 29 d’agost, la dotzena temporada, enguany marcada per la baixada de l’oferta i les mesures de seguretat pel covid-19. El servei turístic, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), s’havia de posar en marxa el passat 4 de juliol, dos mesos i mig més tard de la data habitual, però el confinament del Segrià que es va decretar aquell mateix dia va obligar a ajornar l’estrena de la temporada.

El retard ha provocat una disminució dels trajectes, ja que han passat dels 24 viatges d’una temporada normal als deu d’aquesta actual, que s’allargarà fins al proper 31 d’octubre.

A banda de l’oferta, la principal diferència respecte l’anterior edició és l’ús obligatori de mascareta durant tot el trajecte, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic al tren i el reforç en la tasca de desinfecció.

El Tren dels Llacs es va posar en marxa el 2009 amb l’objectiu de convertir-se en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà. El recorregut permet als viatgers retrocedir en el temps i gaudir de la natura i de les espectaculars vistes de l’entorn que voreja el trajecte. Uns 89 quilòmetres, el tren passa per un total de 40 túnels i 58 ponts.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per