top of page
hemeroteca.jpg

El Tecni Camp dels Pirineus ha arribat a la XVII edició amb 104 participants

El campus compta amb deu monitors titulats i especialitzats en les diferents modalitats d’esports i lleure


Un total de 104 joves esportistes de Balaguer han participat del 24 al 30 de juliol, al Tecni Camp dels Pirineus 2023, un campus esportiu de futbol, bàsquet i futbol sala, que dirigeix Juanjo Tenorio a la localitat pallaresa de Rialp, i que enguany ha arribat a la seva dissetena edició, organitzat pel Club Futbol Vallfogona de Balaguer amb el suport del Club Bàsquet Balaguer i el Club Futbol Sala Balaguer.

Els joves, d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys practiquen l’esport escollit en dues sessions diàries d’entrenament i tecnificació, una de matí i una de tarda, al camp municipal de gespa natural de Rialp, els de futbol i futbol sala i al pavelló esportiu de Sort els de bàsquet. Tots els esports compten amb entrenadors amb titulació nacional i monitors especialitzats.

A més dels tres esports, els nois i noies també gaudeixen d’activitats de muntanya, com el senderisme i la hípica, així com de les diferents instal·lacions de l’hotel Condes de Pallars, on estan allotjats, com el tennis taula, tennis, rocòdrom, la piscina, piscina climatitzada, jacuzzi i mini golf entre d’altres. Dels 104 participants, hi ha un total de 71 nens i 33 nenes dirigits per un total de deu monitors especialitzats en diferents esports i lleure que permet organitzar un munt d’activitats des de primera hora del matí fins a l’hora d’anar a dormir.

La direcció del campus vol agrair la col·laboració de la Federació Andorra de Futbol; de Lluís Cortes, de Òptica Balaguer, Vedruna i al FC Andorra per tots els obsequis per repartir entre els participants.

banner-reclam.gif
bottom of page