top of page
hemeroteca.jpg

El Teatre Municipal enceta l’any amb la 26a Temporada d’arts escèniques i música

L’Àrea de Cultura de la Paeria va presentar a finals de desembre les propostes que formen la 26a temporada d’arts escèniques i música del Teatre municipal de Balaguer.

El primer espectacle del cicle d’hivern va començar el passat 6 de gener, amb el Concert Reixos Fusió.

Seguint el calendari de funcions, serà l’espectacle de dansa ‘El Trencanous’, a càrrec del Ballet de Barcelona, i que es podrà veure el diumenge dia 11 de febrer, a partir de les 18 h. Aquesta producció de gran format, amb més de 40 artistes dalt de l’escenari.

Una altra proposta d’aquesta temporada serà ‘Coralina, la serventa amorosa’ de Carlo Goldoni i dirigida per Oriol Broggi, que es podrà veure a Balaguer el diumenge 18 de febrer.

D’altra banda, el diumenge 3 de març es podrà veure un espectacle de titelles i teatre infantil, amb l’obra ‘La Llàntia meravellosa’ de la companyia Festuc Teatre.

La següent proposta serà ‘Laly Simon’ de Sergi Belbel, i es farà el diumenge 17 de març, amb intèrprets com Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch.

Finalment, la darrera de les propostes serà ‘Improshow’ de Planeta Impro, prevista pel dissabte 13 d’abril. En aquesta l’espectador és el guionista i protagonista, i a través de les frases i suggeriments a l’atzar, els intèrprets aniran construint personatges, històries i entorns.

Les entrades estaran a la venda a la web Paeria i a l’Oficina de Turisme.
banner-reclam.gif
bottom of page