top of page
hemeroteca.jpg

El Teatre Municipal enceta l’any amb la 26a Temporada d’arts escèniques i música

Una temporada de teatre amb espectacles per a diferents edats i gustos


L’Àrea de Cultura de la Paeria va presentar a finals de desembre les propostes que formen la 26a temporada d’arts escèniques i música del Teatre municipal de Balaguer.

El cicle d’hivern va començar el passat 6 de gener, amb el Concert Reixos Fusió, que va anar a càrrec de la Cobla Maricel.

La següent proposta serà ‘La Disputa’ de Josep Maria Flotats, que es podrà veure el diumenge 14 de gener. L’obra proposa un duel verbal intens, vibrant, ferotge i alhora divertit, entre dues figures emblemàtiques de la Il·lustració: Voltaire i Rousseau, dos grans filòsofs, dos conceptes del món i de la societat.

La següent proposta serà l’espectacle de dansa ‘El Trencanous’, a càrrec del Ballet de Barcelona, i que es podrà veure el diumenge dia 11 de febrer. Aquesta producció de gran format, amb més de 40 artistes dalt de l’escenari.

La tercera proposta d’aquesta temporada serà ‘Coralina, la serventa amorosa’ de Carlo Goldoni i dirigida per Oriol Broggi, que es podrà veure a Balaguer el diumenge 18 de febrer.

D’altra banda, el diumenge 3 de març es podrà veure un espectacle de titelles i teatre infantil, amb l’obra ‘La Llàntia meravellosa’ de la companyia Festuc Teatre.

La següent proposta serà ‘Laly Simon’ de Sergi Belbel, i es farà el diumenge 17 de març, amb intèrprets com Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch.

Finalment, la darrera de les propostes serà ‘Improshow’ de Planeta Impro, prevista pel dissabte 13 d’abril. En aquesta l’espectador és el guionista i protagonista, i a través de les frases i suggeriments a l’atzar, els intèrprets aniran construint personatges, històries i entorns.

Les entrades estaran a la venda a la web Paeria i a l’Oficina de Turisme.
banner-reclam.gif
bottom of page