top of page
hemeroteca.jpg

El proper concert del cicle Juliol de Música i poesia el diumenge 9 a Santa Maria de les Franqueses

Per 12è any consecutiu, l’Associació Bada-Pas Iniciatives Culturals ha organitzat amb la col·laboració de la Paeria així com també dels comerços i empreses de Balaguer i rodalies, la 12a edició del cicle Juliol de Música i Poesia.

El passat 2 de juliol a l’església de Sant Domènec, s’inicià amb el concert De Puig -reig a Hollywood amb la polifònica de Puig-Reig.

El diumenge dia 9, a Santa Maria de les Franqueses, serà el torn de la Big Mama Montse & Sister Marion que presentaran la proposta Blues.

El 16 de juliol, també a Santa Maria de les Franqueses, tindrà lloc el concert Esgarrapant la nit. Poetesses catalanes, en els dits de l’Eduard Iniesta i en la veu de David Alegret.

El punt final anirà a càrrec de la música dels germans Pla, Bach i la poesia d’en Josep Vallverdú – en el seu centenari - interpretades pels flautistes Claudi Arimany i Eduard Sánchez, Pedro José Rodríguez al clavicèmbal i la rapsoda Núria Miret.

Les entrades es poden adquirir anticipades a l’estanc SanAgustín i a la copisteria Manhattan, a un preu de 10€, o a 12€ a taquilla. També es poden reservar a la web www.julioldemusicaipoesia.cat.
banner-reclam.gif
bottom of page