top of page
hemeroteca.jpg

El proper 8 de juny Balaguer celebrarà la primera edició del Festival Primavera Wine

El Primavera Wine és un festival de vins catalans que se celebrarà a Balaguer el proper 8 de juny. Aquest acte s’organitza des de l’agència Desidium Events i compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer.

L’esdeveniment té el propòsit d’atansar els productes del territori a la ciutadania, en especial als públics més joves.

Així, a més d’oferir activitats vinculades a la cultura vitivinícola catalana, també hi haurà música en directe i altres accions de promoció.

La jornada ofereix una programació que començarà amb l’activitat de l’INCAVI al Jardí del Xalet Montiu, la qual tindrà una durada aproximada d’una hora i estarà conduïda per la sommelier i periodista Meritxell Falgueras.

Les activitats seguiran amb el gran tardeig, amb tasts de vins de cellers i gastronomia, i on també hi haurà música d’ambient. D’altra banda també hi haurà una xaranga que animarà l’estona als assistents, fins a la nit quan hi haurà el concert d’Edu Esteve, el grup de versions Atzavara, i finalment una sessió dj per acomiadar l’esdeveniment.

L’edició anterior d’aquesta proposta es va celebrar a Artesa de Segre el passat 4 de maig, en la que van participar diferents cellers i restaurants, un concert de versions i els Wine Games a càrrec del sommelier David Seijas, una proposta lúdica per a escollir el millor vi entre els diferents cellers participants.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page