top of page
hemeroteca.jpg

El proper 29 de juny Cubells aplegarà la 16a edició de la Comarkalada 2024

Les entrades es poden comprar a la plataforma Entrapolis i més endavant a l’Oficina Jove


La localitat de Cubells acollirà el proper 29 de juny la 16a edició de la Comarkalada, convertint-se així durant un dia en el centre neuràlgic del jovent de la comarca de la Noguera. Una de les novetats d’aquest any és que la Trobada Jove de la Noguera s’ha avançat a l’estiu, quan habitualment es celebrava a principis del mes d’octubre, tal com també va passar l’any 2015, quan Cubells va acollir el certamen per primera vegada. La Comarkalada està organitzada conjuntament a tres bandes, en aquesta ocasió per l’Associació de Joves Jo Qblls, l’Ajuntament de Cubells i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i es preveu una participació similar a la dels últims anys, d’una quinzena d’associacions de joves de municipis de la comarca.

El passat divendres 31 de maig es va fer la presentació del cartell, anunciant les novetats destacades, com l’Altaveu Jove, en què l’organització habilitarà un escenari a disposició de qualsevol jove disposat a compartir el seu talent, ja sigui en forma de música, humor, dansa, màgia o qualsevol altra disciplina. També s’ha organitzat un concurs de cant, en què el/la guanyador/a tindrà l’opció de cantar una cançó amb un dels caps de cartell del concert de nit, o una barra de còctels sense alcohol, que estarà disponible durant tot el dia i també durant tota la nit, coincidint amb els concerts.

No hi faltarà la Fira Jove, un dels clàssics de la Comarkalada, en què les associacions juvenils participants exposen la seva creativitat.

El cartell musical d’aquesta edició ve encapçalat pels concerts de Els Catarres i Figa Flawas i es completa amb les actuacions del DJ Jordi Balagué i Festucs Brass Band.


Comments


banner-reclam.gif
bottom of page