El proper 23 de juliol es celebrarà el dia del llibre i la rosa ajornat a l’abril

Degut al Covid-19 es va haver d’ajornar la festa del llibre i la rosa, tot i amb això s’intentarà celebrar la festa sense aglomeracions


El passat 23 d’abril degut a l’estat d’alarma que hi havia a causa del Covid-19, no es va poder celebrar la Diada de Sant Jordi. La Cambra del llibre i el Gremi de Floristes van acordar fixar aquesta data per celebrar la festivitat de Sant Jordi ajornada.

La Paeria havia organitzat un seguit d’actes per gaudir de la diada, però que a causa dels rebrots dels últims dies, ha volgut suspendre algunes activitats per i només fer activitats ens espais oberts i amplis, amb un aforament limitat i controlat. Es farà una sessió de contes a càrrec de Xavi Demelo, on es treballa la igualtat de gènere. Es faran dos sessions, una a les 10 h davant del Xalet Montiu, amb una versió humorística de la llegenda de Sant Jordi, “El drac devorador de pizzes”, apte per a nens i nenes de 3 a 6 anys.

L’altra sessió, a les 12h i al parc del Firal, una sessió de contes musicals “Contes de bona nit per a nenes rebels”, adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Per les dues sessions, s’ha de demanar cita prèvia al Casal Lapallavacara, al 973451555.

Per altra banda, des de l’Associació de Comerciants ACB, davant de l’impossibilitat de concentrar les parades de llibres i roses entre el Passeig de l’Estació i Plaça Mercadal, i evitar zones d’aglomeracions, s’ha acordat que cada floristeria i llibreria, posarà la seva parada davant del seu establiment, intentant no fer punts on es massifica la gent i poder seguir les mesures de prevenció, mantenint distàncies i sobretot amb l’ús obligatori de les mascaretes, es fa una crida al civisme i la responsabilitat individual de la gent.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per