top of page
hemeroteca.jpg

El proper 1 d’octubre s’estrena el musical Chicago del’Associació Entr’Acte Teatre

El proper diumenge 1 d’octubre a les 18 h s’estrenarà l’obra musical “Chicago” interpretat per tretze actors i actrius de l’Associació Entr’Acte de Balaguer.

L’obra d’una durada d’una hora, està ambientada en els feliços anys 20, “Chicago” i es basa en fets reals. Roxie és una noia innocent i ambiciosa que somia en convertir-se en una cantant d’èxit i sortir així de la seva vida gris. De fet, li encantaria seguir els passos de la Velma Kelly, una famosa cantant de l’època; però tot es complica quan es culpada d’assassinat i empresonada.

Gràcies a la Mama Morton aconsegueix que el llegendari advocat Billy Flynn accepti portar el seu cas. La Roxie esdevé el centre d’atenció de tota la premsa de Chicago, però deixarà la Velma Kelly que li robi el protagonisme? Una història apassionant que no deixarà indiferent al públic.

Sota la direcció de Nando de Pablo i les coreografies d’Irene Rosell, el cartell el forma Ester Bach, Clàudia Bellostas, Toni Canal, M. Àngels Costa, Òscar Gómez, Eugènia Fernández, Francesc Molins, Josep M. Pedra, Aurembiaix Puigpelat, Montse Solé, Anna Súria, Montse Tarsà, Gemma Torremorell i Eva Vidal.

Les entrades per aquest espectacle es poden comprar de forma anticipada al preu de 8 euros a l’Estanc San Agustín, Restaurant Cal Xirricló, Vedruna Balaguer o per WhatsApp 620 401 568. També es vendran 1 hora abans a la taquilla per un preu de 10 euros.
banner-reclam.gif
bottom of page