El projecte “Territori de Valor” vol dinamitzar el turisme familiar de la zona

En el marc del projecte “Territori de Valor: posar en valor els recursos del territori com a dinamitzadors del turisme familiar” es van presentar les noves actuacions i l’entrega del material elaborat fins ara, el passat 7 de juliol a la Sala Maria Rúbies del Consell de la Comarcal.

El projecte Territori de Valor d’aquesta anualitat posa a disposició de les empreses que es dirigeixen a públic familiar com allotjaments rurals, hostals, restaurants i altres negocis, materials d’informació i entreteniment per fidelitzar aquest tipus de públic familiar i alhora promoure atractius turístics de la comarca de la Noguera. Aquests materials estan formats per fullets de cada punt turístic amb la seva història, fitxes amb propostes didàctiques i estovalles de paper d’un sol ús que es poden pintar.

Unes 40 empreses, entitats i agents del territori ja s’han inscrit al projecte per explicar sense complexos que som un territori que val com l’or. Per inscriure’s com a participant en el projecte cal omplir el formulari ubicat a www.territoridevalor.cat

El projecte està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i finançat pel Consell Comarcal de la Noguera, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per