El Parc Astronòmic Montsec ha reobert al públic des del passat divendres 19 de març

El Parc Astronòmic Montsec va reiniciar el passat divendres les seves visites per al públic general després de diversos mesos d’aturada a causa de la pandèmia.

Entre les novetats que s’oferiran aquesta temporada destaca una nova projecció al planetari que reflexiona sobre la necessitat de preservar el Pirineu de la contaminació lumínica. El Parc Astronòmic també ha adaptat les visites guiades a les mesures sanitàries, amb un 25% d’aforament.

La reobertura de l’espai per al públic en general, coincidint amb un relaxament de les mesures, també ha motivat la reobertura de la restauració i dels allotjaments al municipi d’Àger i el seu entorn.

Aquesta temporada s’amplia l’oferta de visites familiars, que es duran a terme fins a les 22.00 hores, coincidint amb el toc de queda, i amb un aforament màxim del 25%. Les visites guiades també incorporen a partir d’ara una explicació sobre l’actualitat astronòmica, on es donaran a conèixer les novetats entorn de la recerca científica, o les missions espacials.

Enguany també es presentarà el llibre ‘L’Ull del Montsec’, a càrrec del periodista noguerenc Francesc Guillaumet, una obra que detalla la història del Parc Astronòmic del Montsec a través d’entrevistes a persones vinculades al centre.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per