top of page

El Parc Astronòmic del Montsec presenta la 14a edició del cicle ‘Música sota les estrelles’

El Parc Astronòmic del Montsec va presentar el 2 de juliol, una nova edició del cicle ‘Música sota les estrelles’, que enguany arriba a la 14a edició. Es tracta d’un esdeveniment original i únic que fusiona l’astronomia i la música en un dels cels més foscos de Catalunya, al municipi d’Àger. Aquest cicle anual proposa una vivència màgica per als entusiastes de la música i els admiradors de l’astronomia.

Sota l’espectacular Ull del Montsec, un planetari amb una cúpula de 12 de metres de diàmetre, les persones visitants tindran l’oportunitat d’apreciar la música d’artistes i grups catalans o residents a Catalunya en un entorn realment excepcional. Amb una durada de 45 minuts, cada espectacle anirà seguit de sessions d’observació del cel al parc de telescopis, el que permetrà als assistents explorar les meravelles de l’univers després de gaudir de la música en directe.

La proposta d’enguany ofereix un repertori d’actuacions molt variat, amb estils ben diferents, per arribar a tots els públics. La cita d’aquesta temporada està formada per cinc concerts, que tindran lloc de juliol a novembre. El primer serà el proper 27 de juliol, amb Pep Sala.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page