top of page
hemeroteca.jpg

El Parc Astronòmic aconsegueix els millors resultats aquest passat 2023 en l’any Joan Oró

El Parc Astronòmic del Montsec tanca l’any amb unes xifres excel·lents, un any en què s’ha renovat el sistema de projecció i part de la instal·lació, ampliant l’aforament del planetari fins a un 26%, adaptant l’espai perquè sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres van mantenir les instal·lacions tancades els mesos de febrer i març.

Un total aproximat de 30.000 persones han gaudit de l’Astronòmic i de l’àmplia oferta d’activitats i propostes que s’han dut a terme durant la temporada. Una xifra amb lectura positiva si es té en compte que s’ha registrat 1.000 visitants menys que el 2022, any en què va acollir fins a 31.000 persones.

El Festival d’Astronomia d’octubre, dedicat al centenari del naixement del científic català Joan Oró, ha batut rècords d’afluència amb la participació més gran en els nou anys d’existència del Festival.

El desembre també històric, gràcies a l’estrena de l’espectacle ‘The Dark Side of the Moon’ de Pink Floyd, en commemoració del 50è aniversari del disc. L’espectacle ha aconseguit un 100% d’ocupació en les sessions. Aquest espectacle es mantindrà en la programació del 2024 i ja té vendes anticipades en forma de xec regal.

banner-reclam.gif
bottom of page