El nou Club Voleibol Balaguer va oferir una jornada de portes obertes

Actualment ja són 60 les esportistes interessades que s’han posat en contacte amb el club


El passat 21 d’agost es va fer una jornada de portes obertes del Club Voleibol Balaguer al Pavelló Inpacsa, en la qual hi van assistir una setantena de persones entre jugadores interessades en participar en el nou club i les seves famílies. La trobada es va realitzar respectant totes les mesures de seguretat i, per assistir-hi, calia reserva prèvia.

L’activitat va consistir en una sessió informativa per a les famílies. Seguidament, les jugadores van realitzar jocs de voleibol i, per acabar, van fer uns partits a les pistes del pavelló.

Aquest, és un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportivament i personalment. El voleibol és un esport formatiu que desenvolupa l’agilitat, la coordinació i la força, a la vegada que permet un intens treball en equip. A més, és interessant remarcar que té una fàcil adaptabilitat a les mesures establertes actualment, ja que es pot evitar el contacte entre jugadores.

Des de l’organització del club s’han donat a conèixer els horaris d’entrenament, les quotes, la lliga en què es jugarà i també el fitxatge de l’entrenador de voleibol Marc Perelló. Les jugadores es poden inscriure a la temporada 2020-21 a través de la web del club: https://clubvoleibolbalagu.wixsite.com/clubvoleibolbalaguer

Els entrenaments seran en horari no lectiu a partir del setembre, en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa de Balaguer. Inicialment es jugaran partits amistosos i de competició contra equips de la província de Lleida i, a mesura que es vagi aprenent, es podrà competir per la resta de Catalunya com a nivell federat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per