top of page

El Museu de la Noguera s’ha sumat als actes del Dia Internacional dels Museus

Un any més, la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran s’afegeix a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) que se celebra anualment el 18 de maig.

Aquest 2024 l’ICOM ha proposat el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’, que subratlla el paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa holística.

El Museu de la Noguera se suma un any més a aquests esdeveniments i ho ha fet organitzant el mateix dissabte una jornada de portes obertes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h. A la nit, d’altra banda, es va fer l’activitat No som Indiana Jones! Recerca i educació al Museu de la Noguera. Una visita guiada i taller a l’exposició permanent Hisn Balaghi-Balaguer a partir de les dades que aporta la recerca arqueològica que es realitza des del museu i en com totes aquestes dades s’han transformat en una proposta educativa innovadora.

La iniciativa es va en dos torns, un a les 20 h i l’altra a les 22 h, i va comptar amb la participació de diversos ciutadans que van gaudir d’aquesta iniciativa a càrrec de les tècniques del Museu.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page