El Mercat de Santa Llúcia - Fira dels alls amb molts visitants tot i les restriccions

Una cinquantena de parades a la plaça Mercadal i prop de 5000 persones visiten la Fira durant tot el dia


El passat diumenge 13 de desembre es va celebrar el tradicional Mercat de Santa Llúcia-Fira dels Alls, en un marc diferent a l’habitual.

Enguany a causa de la pandèmia es va traslladar de dia el mercat, habitualment es feia el primer dissabte de desembre, per tal de que el confinament municipal hagués passat a ser comarcal i la gent de la comarca hagués pogut venir a visitar-lo encara que al final no va poder ser així. També es va canviar de dia i va passar a ser amb diumenge per poder celebrar-lo al bell mig de la Plaça Mercadal i poder fer un restringit accés d’entrada i sortida. Així doncs, es va poder garantir l’aforament al mercat, l’aforament a l’interior del mercat era de 250 persones.

Vora 5.000 persones van passejar durant tot el dia al Mercat, per poder comprar articles relacionats amb el Nadal, com figuretes del pessebre i decoració nadalenca, i també alimentació i productes de proximitat, entre altres, amb una cinquantena de parades.

Durant el dia es va poder gaudir d’activitats paral·les, com una “Marching band” a càrrec del grup The Hot Pickles Quintet que va amenitzar la plaça a ritme de swing a les 12 del migdia, i a a les 18.30 h, un concert de música de nadales a càrrec de Marina, Capi i Marta, que es va fer des del balcó de la paeria de Balaguer.

El mercat tradicional es va poder celebrar amb èxit, des de les 10 del matí fins a les 20h del vespre, amb una metereologia favorable, ja que durant el mati va haver sol i va afavorir el passeig pel mercat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per