El mag, humorista i comunicador Xema Solé intervé al programa “Toni Rovira i tu” a TeveCat

El mag, humorista i comunicador lleidatà Xema Solé Solà, ha establert un conveni de col·laboració, per intervenir de forma periòdica i habitual al programa “ Toni Rovira i Tu “ que s’emet diàriament excepte els dissabtes , a les 12 de la nit a “ TeveCat “.

Es pot veure per la TDT a tot Catalunya, i a través d’altres canals en quaranta-quatre províncies entre les quals es troben: Madrid, Barcelona, València, Melilla, i Formentera; i les comunitats d’Andalusia, País Basc, Cantàbria, i Castella Lleó, encara que algunes ho emeten en diferent horari. També li donen difusió diverses TV de parla hispana del continent americà.

Xema ja va participar durant la temporada 2017, en aquest mateix programa presentat i dirigit per Toni Rovira, emès des d’una altra cadena de TV. Ja que aquest espai té una antiguitat de gairebé vint anys en antena, en emissió diària.

En aquesta nova etapa, gairebé tot just iniciada, ja ha participat en alguns programes en què ha aprofitat per realitzar els seus trucs de màgia a la cantant Lucrecia o a Agustín Ramírez solista del mític i llegendari grup Los Diablos. El monologuista i mag està present al plató durant tot el programa, i a petició del seu presentador Toni Rovira, intervé esporàdicament al llarg del mateix, interpretant, cantant, ballant o el que s’escau, a el pur estil de l’espectacle americà.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per