El macho alpha

Segurament, lector, no cal que t’expliqui que el mascle ALFA, en els ramats de micos o lleons, per exemple, és aquell mascle dominant que té el dret exclusiu d’aparellar-se amb les femelles del ramat i són precisament les femelles les que busquen el seu favor per situar-se en les posicions més altes de l’escala social del ramat.

Recentment hem conegut un cas succeït a Unidas Podemos. Es tracta de que una dona que es diu Dina, no sé sap per quin mètode, ha perdut el seu telèfon mòbil i resulta que la tarja SIM d’aquest mòbil la tenia el líder de la formació, Pablo Iglesias. La dona havia denunciat el robatori del seu mòbil però Iglesias, sabent que havia sigut robat, retenia en el seu poder la tarja SIM per motius, segons explica ell, de seguretat i per protegir la imatge de la dona víctima del robatori.

Però Pablo, “compañero”, la millor seguretat que pots donar amb aquesta noia és tornar-li la tarja, no retenir-la tu. Si aquesta tarja conté imatges o textos que poden comprometre el benestar o la imatge pública de la noia, la millor solució és que la tingui ella, no tu, Pablito macho ALFA.

Els advocats de la noia estan estudiant la possibilitat de denunciar Pablo Iglesias pel delicte de l’article 298 del Codi Penal espanyol, que descriu la receptació d’objectes robats, i pel delicte d’extorsió (col·loquialment s’entén per xantatge) que es descriu a l’article 243 del mateix Codi, perquè segons ella Iglesias retenia la tarja amb la intenció que ella fes alguna cosa que no volia fer.

“Unidos Podamos” és el partit de la vaginocràcia, en el qual la noia que vol pujar fins al nivell de tenir poder, ha de passar per força per l’arc de triomf del líder. Ara per ara la més llesta ha sigut Irene Montero, actual ministra de Igualtat i mare de les tres criaturetes de la parella, que va escombrar unes quantes rivals abans que el líder es fixés en ella; però que no es pensi que ja te el cel a l’abast perquè Pablo Iglesias, macho ALFA número ú, pot decidir en qualsevol moment escapçar la Irene si troba una noia més molona. I pel que diuen, super macho ALFA Pablo Iglesias ve fent això des que és professor universitari.

“Unidos Podemos” és un partit polític creat i finançat amb dòlars procedents de països tan democràtics com Iran o Veneçuela; un partit que actualment governa Espanya i que es defineix com d’esquerra radical, feminista, renovador i iconoclasta, però ha caigut en la misogínia i el caciquisme més ranci de la Espanya més profunda i cavernosa.


Joan V. Sampedro Cortés

Entradas Recientes

Ver todo

Sort i malsons

Hem d’estar agraïts al Bon Déu que va fer ploure el dia 9 al tard. Encara que no fos una pluja educada, d’aquelles que de veritat fresquegen el terra i donen vida a tot allò que pot patir set d’aigua

On s’ha arribat

Unes quantes hores més tard de quan havia entregat la meva col·laboració al Groc, a Brusel·les es va arribar a un acord, que semblava bo a tots. Tots els detalls no són massa coneguts, ni sembla que

La gran escola

Sr. Director, L’ensenyament és la més noble de les professions, si és que se’n pot dir professió. És un art que requereix no només talent intel·lectual, sinó infinita paciència i amor. Estar veritable

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per