top of page

El JoVa augmenta aquest any el nombre de municipis participants i arriba fins als 22

El projecte Joves i Valors (JoVa), organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, arriba a la seva tretzena edició amb la participació de fins a 22 municipis de la comarca, una xifra que consolida la línia creixent de la darrera edició, en què ja es va assolir la xifra històrica de 19 municipis.

El JoVa, dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys, és un projecte comarcal que consisteix a oferir al jovent la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments, fomentant així el sentiment de pertinença i arrelament al seu poble.

Totes les poblacions duran a terme el JoVa durant el mes de juliol i el jovent participant haurà de destinar a l’activitat un mínim de 30 hores. Les principals accions que s’executaran en el marc d’aquest projecte són l’adequació i neteja d’espais municipals, la rehabilitació i pintura de mobiliari urbà o col·laboracions en l’organització d’activitats municipals.

El programa JoVa finalitzarà el 28 d’agost amb la tradicional sortida a PortAventura per agrair als i les joves la tasca feta a benefici del seu poble. També rebran com a obsequi una samarreta personalitzada del JoVa.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page