top of page

El Fest&Tardeig ACB se celebrarà finalment aquest dissabte 6 de juliol amb moltes sorpreses

El passat dissabte 29 de juny, Balaguer havia de celebrar el Festtardeig, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerciants de Balaguer juntament amb la Paeria, que es va haver de suspendre a causa de la previsió meteorològica. La data es va canviar per aquest dissabte 6 de juliol.

Durant aquesta nit especial, les botigues i establiments comercials de la ciutat oferiran descomptes exclusius, sorpreses, espectacles en viu iuna variada oferta gastronòmica, entre les set i la una de la matinada.

Els carrers Barcelona, Pare Sanahuja i Dr. Fleming, Passeig de l’Estació i Sant Luís seran els escenaris de les diferents actuacions i activitats durant la festa.

Algunes activitats sera itinerants, com la globoflexia i el pallasso Lo Biel. La màgia amb Màgic Duo Lleida. A les

20h l’actuació de Idansa Balls a la cruïlla Barcelona/Sanahuja). Durant tota la nit, hi haurà Dj’s en diferents carrers.

També hi haurà jocs de fusta, taller de clauers, inflables i Boti-boti. Pel que fa a l’oferta gastronòmica, trobarem una àmplia selecció de tapes, vins i tastets repartits per tots els carrers.

Com a activitat especial, en aquesta festa del comerç balaguerí, a les 22 h i al carrer Barcelona, es podrà gaudir de la primera actuació a Balaguer del Pau Culleré, després del seu pas pel programa musical Eufòria. El Pau, ens farà vibrar amb les seves melodies i lletres plenes d’emoció.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page