El duet Guillem i Marta Roma van presentar el seu nou disc “Kiribati” a la Col·legiata

El consistori aposta per aquesta mena d’activitats que atreguin el turisme a la zona


El duet de músics Guillem i Marta Roma van presentar en directe el passat dissabte 3 d’abril, a la Col·legiata d’Àger, el seu nou disc ‘Kiribati’. El músic osonenc Guillem Roma forma duet amb la seva germana Marta per oferir una música fresca i personal que fuig de les etiquetes i que s’ha comparat amb l’obra d’artistes de la talla de Jorge Drexler i Caetano Veloso. El concert, que portava per títol ‘Música optimista per temps de pandèmia’, es va fer a les 18 h, al claustre de la Col·legiata de Sant Pere d’Àger. Un espai obert i ampli que permetia la ventilació i la distància social que requereix la situació de pandèmia i que va tenir aforament limitat.

Una proposta cultural que conjuga la música amb el patrimoni arquitectònic i natural del poble d’Àger en plenes festes de Setmana Santa.

Des del consistori, s’ha mostrat el compromís de continuar oferint activitats de cap de setmana que atreguin el turisme a la vall i al municipi, especialment en els mesos de bon temps, en què es potenciaran les propostes a l’aire lliure i les ofertes per a famílies.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per