top of page

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana inaugura el 13è Cicle Juliol de Música i Poesia

El cicle Juliol de Música i Poesia és una iniciativa que ha estat impulsada des del 2012 pel col·lectiu Bada-Pas, Iniciatives Culturals, una associació dedicada a la promoció de la música, el patrimoni cultural, artístic i històric de la ciutat.

A partir d’ara, però, serà la Paeria qui s’encarregui d’organitzar el cicle després que el col·lectiu anunciés que no podien continuar assumint aquest esdeveniment “per motius personals i circumstàncies vàries”.

Aquest any es faran quatre espectacles i la dinàmica serà la mateixa tot i que amb una diferència pel que fa al concert inaugural serà en dissabte, dia 6 de juliol, en comptes de diumenge, per qüestions d’agenda dels protagonistes. Anirà a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, a partir de les 20 h a l’Església de Sant Domènec, els quals interpretaran obres de Franz Schubert.

Pel que fa a la resta de recitals es faran al monestir de Santa Maria de les Franqueses i seran propostes de temàtica ben diversa.

Des de fa dotze anys, el cicle s’ha celebrat a l’església del convent de Sant Domènec i al monestir de Santa Maria de les Franqueses, on s’ha pogut gaudir cada estiu de música i poesia de la mà d’alguns dels millors músics, actors i actrius més destacats de l’escena catalana.
Comentários


banner-reclam.gif
bottom of page