top of page
hemeroteca.jpg

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord presenta les bases dels ajuts LEADER

Es faran diferents sessions informatives de caràcter presencial i en línia per explicar les bases


El dia passat 21 de novembre es van publicar al DOGC (ORDRE ACC/252/2023) les bases reguladores dels ajuts LEADER per a la convocatòria 2023. En aquestes bases s’estableix la regulació dels ajuts (destinataris, requisits, inversions subvencionables, etc.), i es poden consultar a la web del Consorci GAL Noguera Segrià Nord, a Leader- Normativa i convocatòries: www.noguerasegrianord.cat.

Els ajuts LEADER estan adreçats a persones físiques o jurídiques interessades a crear, ampliar o millorar la seva empresa, i es gestionen a través dels Grups d’Acció Local. El Consorci Grup d’Acció Local de la Noguera i el Segrià Nord inclou tota la comarca de la Noguera i els municipis d’Alfarràs, Alguaire, Corbins, Vilanova de la Barca, la Portella i Almenar, ubicats a la zona nord del Segrià.

Tot i que l’inici del termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria 2023 no té data fixada, es preveu que s’obrirà en pocs dies. Des del Consorci GAL Noguera Segrià Nord es recomana informar-se abans sobre els ajuts, les condicions i requeriments per això s’han organitzat unes sessions informatives obertes a totes les persones interessades a demanar els ajuts LEADER. També es farà una sessió informativa presencial el dia 10 de gener de 2024 a les 12.00h, al Consell Comarcal de la Noguera.

La informació sobre aquests ajuts i les sessions informatives que estan previstes, es poden consultar per correu electrònic a leader@noguerasegrianord.cat o bé trucant al 973 448 933.

banner-reclam.gif
bottom of page