El Consorci GAL Noguera Segrià Nord aprova 25 projectes per crear i millorar empreses

En la convocatòria 2019 dels ajuts Leader, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord va rebre les sol·licituds de 5 ajuntaments i 28 empreses de la Noguera i el Segrià Nord. D’aquests, 25 han pogut optar a un ajut l’import del qual oscil·la entre el 20% i el 40% de la inversió sense IVA. Aquests 25 projectes suposen una inversió de més de 2.539.000 euros a la Noguera i al Segrià Nord, i l’import dels ajuts suma un total de 642.269,84 euros.

Pel que fa al sector de les inversions, dels 25 projectes aprovats, 7 són projectes del sector agroalimentari, 5 projectes turístics i 13 relacionats amb altres sectors.

El programa LEADER és un ajut del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, adreçat a empreses i emprenedors de territoris rurals que vulguin fer inversions per crear una empresa o bé per ampliar o millorar una empresa en funcionament.

L’objectiu d’aquests ajuts és fomentar la diversificació econòmica en les zones rurals. Creant més ocupació al territori, afavorint els joves emprenedors i emprenedores, mitigar el canvi climàtic i protegir els recursos naturals i patrimonials de la zona i impulsar la innovació de les empreses del territori.

Ja s’han publicat les bases de la convocatòria 2020 dels ajuts Leader. Per aquest motiu, els dies 2 i 23 d’octubre es realitzaran dues sessions informatives online, per tal d’assistir a les jornades cal inscriure-s’hi a la web www.noguerasegrianord.cat
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per