El Conseller Josep Bargalló va visitar l’escola Mont-roig la passada setmana

El Conseller d’Educació Josep Bargalló va visitar la ciutat de Balaguer on es va reunir amb membres de la paeria per parlar del sistema educatiu a Balaguer, analitzar quines son les necessitats de la ciutat i una posterior visita a l’Escola Mont-roig per conèixer el futur projecte d’obres per retirar els barracons de l’escola.

En declaracions a la premsa, el Conseller d’Educació va explicar que s’ha via parlat amb la Paeria sobre com està el sistema educatiu a la ciutat, les millores que es poden dur a terme i les obres que es necessiten. En la reunió també es va parlar de l’actual inici de curs i les dificultats actuals. Un dels temes concrets ha estat l’escola Mont-roig, que està construïda amb una part de l’espai destinat a les aules fet amb barracons. El centre va començar la seva activitat el curs 2007-2008 i, des de llavors ha anat creixent la seva oferta formativa fins a completar tota l’etapa de primària.

Recordem que la Paeria de Balaguer va aprovar el passat mes de desembre una partida per a la redacció del projecte base de l’escola, que tindrà una línia del Departament d’Ensenyament per ampliar l’equipament i eliminar tots els barracons actuals. El projecte i obra té un cost aproximat de 2 milions d’euros, que serien avançats primer per la Paeria i que el Departament d’Ensenyament tornaria quan hi hagués pressupost.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per