El Consell Comarcal rep una donació d’una pintura de l’artista Benet Rossell i Sanuy

El passat 18 de març, va tenir lloc l’acte formal de lliurament de la pintura de Benet Rossell que la seva vídua, la Sra. Cristina Giorgi, va donar al Consell Comarcal de la Noguera.

En la sessió del Ple del Consell Comarcal de la Noguera del 8 d’octubre de 2020 es va aprovar acceptar la donació d’una pintura de Benet Rossell i Sanuy, donació que es va formalitzar amb la signatura del conveni per ambdues parts. D’aleshores ençà no s’havia pogut celebrar aquest acte formal per materialitzar la donació, atès que per les circumstàncies canviants de la pandèmia s’havia hagut de posposar repetidament.

Finalment, i respectant totes les mesures de prevenció i seguretat, s’ha celebrat aquest lliurament-recepció de la pintura a la seu del Consell Comarcal, i hi han participat la Sra. Cristina Giorgi, en representació de Benet Rossell, i com a representants del Consell Comarcal de la Noguera ho han fet el Sr. Miquel Plensa, president; el Sr. Xavier Terré, conseller comarcal de Turisme i Territori, i el Sr. Jordi Oronich, gerent.

Aquesta pintura, sense títol i de l’any 1984, feta amb tinta xinesa, pintura acrílica i llapis de color a la cera sobre paper, esdevindrà, previ tractament digital, la nova imatge de turisme de la Noguera.banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per