El Club Futbol Balaguer es posa en marxa en el “Torneig Segona Catalana”

El CF Balaguer s’ha posat en marxa en el “torneig Segona Catalana” amb una derrota al camp de Cervera. L’equip local es va avançar al marcador, al minut 8, després d’una errada defensiva greu i ja a partir de llavors l’equip local va fer el joc que tothom esperava, defensa molt ben situada i a aguantar el resultat. A la primera part els balaguerins no van disposar d’ocasions gairebé, però tot i això van ser superiors. Amb el resultat 1-0 es va arribar al descans.

A la segona part el domini per part del Balaguer segueix, però les clares ocasions que disposen ara no són capaços de convertir-les en gol, cosa que l’equip local si que sap fer, segona o tercera arribada i gol, 2-0 quan faltaven 33 minuts.

L’entrada d’Edu Raya va permetre que el Balaguer retallés distàncies, però tot i el bon joc mostrat i les diverses ocasions que van tenir, no van evitar que s' arribés al final del partit amb un resultat molt ajustat de 2-1.

El pròxim partit contra el Linyola al Municipal de Balaguer, que si Procicat no ho canvia serà amb públic i entrada gratuïta.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per