El CF Balaguer comença la temporada amb una victòria per 1-4 en la visita a l'Angularia

Victòria del Balaguer en la primera jornada en, possiblement, el camp més complicat de la lliga.

Als 10 minuts de partit l’equip local es va avançar al marcador amb un gol de jugada assajada, retornaven els fantasmes de la passada temporada, però un penalti a favor del Balaguer, al minut 27 va fer que Edu Raya igualés el marcador. Primera part amb polèmica, ja que, Angulàri es queixa de que la pena màxima era inexistent i a l’última jugada de la primera part l’àrbitre pita falta, tallant així una contra balaguerina que hagués sigut el 1-2.

La segona part comença amb molta igualtat, però l’àrbitre torna a ser protagonista del partit xiulant un penalti a favor de l’equip local, afortunadament pel Balaguer el davanter local falla el penalti i tot segueix igual. Els dos equips van disposar de dos xuts als pals i semblava que la pilota no volia entrar, però va ser Edu Raya, qui, gràcies a un altre penalti va fer el segon gols pel Balaguer. Un altre cop en una jugada molt discutida per l’equip local que acaba amb expulsió del número 24, Aliou. Això va fer que l’Angulària marxés del partit i estigué més pendent de l’àrbitre que de jugar. El Balaguer aprofita la situació i amb el plus que donen els reserves aconsegueix fer 2 gols més que donen el resultat final. 1-4 i tornen cap a Balaguer amb 3 punts molt importants.

La pressió de l’afició local i la duresa del joc durant els 90 minuts, 8 grogues i 2 expulsions per al locals, no van poder evitar que el Balaguer es portés els 3 punts del partit.

Ara venen 2 jornades seguides a casa, el 11/10 contra Bellpuig i 18/10 contra el Cervera.banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per