top of page
hemeroteca.jpg

El Centre Cívic de Balàfia va acollir la 9a edició de la Gala de les Mitges de Ponent

El passat divendres 26 de gener es va celebrar al centre Cívic de Balàfia la gala anual de les Mitges de Ponent en la que es van guardonar els guanyadors de les diferents categories de les Mitges Maratons de Ponent de l’any 2023.

Les Mitges de Ponent és un circuit de les 4 Mitges Maratons del territori; Lleida, Balaguer, Mollerussa i Tàrrega, on tots els participants competeixen en un format de 4 carreres sumant punts segons la posició en cada una de les Mitges Maratons.

Pel que fa a la categoria Absoluta Masculina, el guanyador va ser Muhammad Lamin Bah (Xafatolls), seguit d’Iván Menchón Velasco (Runner’s Balaguer) i Xavier Guimerà Villalba (UA Terrassa).

En la categoria Absoluta femenina, la victòria va ser per Rosamari Carulla Argilés (Logiesport-Guineu), seguida d’Elisa Lladós Català (Clos Pons Thai Runner’s) i Adriana Vilalta Nabau, (Clos Pons Thai Runner’s).

Es va fer entrega de més trofeus de les diferents categories participants. Comentar la menció especial per Josep Domènech que va aconseguir 291.17 punts completant les 4 Mitges Matons amb cadira de rodes.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page